Nieuws » Archief » Visdata 2014

Visdata 2014 

 

 

 

 

 

 

Competitie 2014

Tijdens de inspraakavond in november 2013 is door de aanwezige leden in meerderheid besloten dat de competitiewedstrijden in 2014 4 uur zullen duren. Tenzij anders aangegeven: aanvang wedstrijden 07.00 uur; pauze van 9.00 uur tot 9.15 uur; eindsignaal 11.15 uur. Afmelden uiterlijk op donderdagavond voor de wedstrijd bij Thijs de Bruijne (015 380 8566) – dus niet via de site!

01. Zondag 13 april Vlaardingse Vaart Uitzetters  Theo en Eilke 
02. Zondag 27 april Voornse Kanaal - steigers 31 - 60 Uitzetters  Jos en Eelco 
03. Zaterdag 10 mei Leidse Vliet (brede stuk) Uitzetters  Jan en Heinz 
04. Zondag 01 juni Voornse Kanaal - steigers 69 - 99 Uitzetters Jos en Willem 
05. Zaterdag 21 juni Trekvliet  Uitzetters  Mart en Thijs 
06. Zondag 13 juli Amstel Drechtkanaal  Uitzetters  Willem en Koos 
07. Zondag 14 september Holy  Uitzetters  Thijs en Mart 
08. Zaterdag 27 september Vlaardingse Vaart Uitzetters  Hans en John 


Vrije wedstrijden 2014

Zaterdag 05 april Vlaardingse Vaart Uitzetters Hans en John 
Zondag 18 mei Trekvliet (Keyzer bokaal) Uitzetters  Toon en Jack 
Zondag 25 mei Voornse Kanaal (Maarten Mooy) Uitzetters   Mart en Thijs
Zondag 29 juni Vlaardingse Vaart (Open Schipluidse) Uitzetters  Eilke en Jaap
Vrijdag 04 juli Nacht Koppelwedstrijd Cruqiuis) Uitzetters  Jos en Theo 
Vrijdag 18 juli Dorp (Tomatenkwekerij) Uitzetters  Mart en Thijs 
Zaterdag 23 augustus Vlaardingse Vaart (Zomerfeesten) Uitzetters  Jos en Theo 
Zaterdag 6 september Bootjes Koppelwedstrijd Foppenplas   
Zondag 5 oktober Koppelwedstrijd Foppenplas (Siem Voogt) Uitzetters  Mart en Thijs 
  Loting zaterdag 04 oktober 17.00 in het Clubgebouw   


Vrije Wedstrijden 2014

Tenzij iets anders is aangegeven zijn ook niet-leden van ’t Voertje van harte welkom bij onze vrije wedstrijden. Aanmelden uiterlijk de donderdagavond voor de wedstrijd bij Thijs de Bruijne (015 380 8566)

Zaterdag 05 april: Vrije openingswedstrijd seizoen 2014

De vrije openingswedstrijd van het seizoen 2014 wordt gevist op ons thuisparcours: de Vlaardingsevaart bij Schipluiden. Ook dit jaar zullen op dit prachtige viswater weer heroïsch strijd worden geleverd door topvissers uit de regio. De gelegenheid om uw visspullen op orde te brengen voor het nieuwe seizoen; ook voor niet-leden!! Aanvang 7.00, loting 6.00 uur aan de waterkant. We vissen van 7.00 uur tot 9.00 uur, waarna een kwartier pauze. Daarna vissen we tot het eindsignaal om 11.15 uur. Inschrijving 7,50 Euro. Hans en John zetten uit.

Zondag 18 mei: Open Wedstrijd Bouwbedrijf Firma Keijzer

Deze vrije wedstrijd wordt gesponsord door Bouwbedrijf Ron& Toon Keijzer wordt dit jaar gehouden in de Trekvliet bij Maasland (einde Kwakelweg). Rond deze tijd zou de brasem op dit ondiepe water helemaal ‘los’ moeten zijn. Aanvang 7.00 uur, loting 6.00 uur aan de waterkant. We vissen van 7.00 uur tot 9.00 uur, waarna een kwartier pauze. Daarna vissen we tot het eindsignaal om 11.15 uur. Inzet van deze wedstrijd: de fraaie wisseltrofee van de firma Keijzer, alsmede geldprijzen. Inschrijving 7,50 Euro. Toon en Jack zetten uit.

 Zondag 25 mei: Tweekamp ’t Voertje – Mooy

 Ook dit jaar weer een spannende tweekamp met de vissers van Mooy. Onze voorzitter Thijs zal in de loop van het seizoen weer een ijzersterke selectie van 10 vissers bij elkaar brengen. Het viswater voor de tweekamp is dit jaar het Voornse Kanaal. Tijdstip volgt nog. Mart en Thijs zetten uit.

Zondag 29 juni OPEN SCHIPLUIDSE KAMPIOENSCHAP

Deze moeder aller viswedstrijden (volgens Jaap van Konijnenburg) wordt voor de dertiende keer georganiseerd door Eilke de Boer en Jaap van Konijnenburg. Zoals elk jaar een fantastische prijzentafel. Noteer de datum voor deze KLASSIEKER en neem het op tegen regionale topvissers! Vallen de vangsten wat tegen, dan is er altijd nog de fantastische tombola bij de prijsuitreiking. Nadere informatie vindt u elders op de site. Eilke en Jaap zetten uit.

Vrijdagavond 4 juli – Zaterdagmorgen 6 juli 2014, Ringvaart bij Cruquius

Deze spectaculaire 12-uurs nachtkoppelwedstrijd, in 2007 voor het eerst gevist, is inmiddels een vast onderdeel op de viskalender van ’t Voertje. Gezien de fantastische vangsten van de afgelopen 3 jaar keren we in 2014 terug naar Cruquius. Prachtig viswater, uitstekend bereikbaar en, bij plotselinge hoosbuien is de auto binnen bereik. De wedstrijd begint om 21.00 uur op vrijdagavond. De loting is om 19.00 uur, inschrijving 30 Euro per koppel. Er wordt doorgevist tot 09.00 uur op zaterdagochtend (met veel koffie). Inschrijving voor deze wedstrijd is voorbehouden aan leden van ’t Voertje. Het is hierbij wel toegestaan om een koppel te vormen met een introducé. In verband met de avondrust is het maximaal aantal deelnemers gesteld op 15 koppels en mag er geen gebruik gemaakt worden van generatoren. Theo en Jos zetten uit.

Vrijdagavond 18 juli: Viswedstrijd (Tomatenkwekerij ’t Woudt) Dorpskern Schipluiden

Ook dit jaar weer een open avondwedstrijd in de kom van ons mooie dorp. Ondanks het smalle water worden er jaarlijks mooie vangsten geboekt en natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig gesprek met passerende dorpsgenoten. Loting om 17.00 uur bij de Valbrug, aanvang 18.00 uur. Er wordt gevist tot 21.30 uur. Na afloop prijsuitreiking in Café de Sport. De inzet is een fraaie wisselbeker beschikbaar gesteld door Tomatenkwekerij ‘t Woudt, tevens mooie geldprijzen. Inschrijving 7,50 Euro. Het uitzetten van de stekken is dit jaar in handen van Mart en Thijs.

Zaterdag 23 augustus VISWEDSTRIJD ZOMERFEESTEN 

Deze wedstrijd vormt, samen met het Open Schipluidens Kampioenschap, het hoogtepunt voor elke Schipluidensewedstrijdvisser (v/m!). Vergeet ook niet de jeugdwedstrijd op vrijdag 22 augustus! Jos en Theo zetten uit.

Zaterdag 6 september 2014: Bootjeswedstrijd Foppenplas voor koppels

Ook dit jaar weer een open koppelwedstrijd vanuit bootjes, maar voor het eerst op de Foppenplas.. Graag ruim tevoren opgeven bij Thijs in verband met de huur van bootjes en toebehoren. Verzamelen om 06.30 uur. Adres volgt nog.

Zondag 5 oktober: Siem Voogt Memorial Wedstrijd, Foppenplas

We sluiten het seizoen traditiegetrouw af met een koppelwedstrijd aan de Foppenplas. Dit is een heel bijzondere wedstrijd, die de vissers van ’t Voertje hebben opgedragen aan hun in 2006 plotseling overleden en nog lang niet vergeten visvriend Siem Voogt. Voor deze koppelwedstrijd kan zich een maximum aantal van 24 koppels inschrijven. Er zijn voor de winnaars twee fraaie wisselbokalen beschikbaar. Er wordt gevist van 09.00 uur tot 14.00 uur.

 Overige informatie:

- De loting van deze wedstrijd is zaterdag 4 oktober 2014 om 17.00 in ons clubgebouw, onder het genot van een hapje en een drankje;

- Vertrek per boot om 07.15 uur, aankomst Foppenplas: 08.00 uur;

- Aanvang wedstrijd: 09.00 uur.

- Enkele van de stekken zich op steigers bevinden. Indien u om gezondheidsredenen niet van een steiger kan/wil vissen, meld dit dan onmiddellijk bij inschrijving aan de organisatie.

- Ook is er een mogelijkheid dat deelnemers worden opgehaald vanaf de steiger van het pontje aan de Kwakelweg. Dit dient nadrukkelijk van te voren te worden gemeld !

Overige informatie over deze wedstrijd vindt u op de website